OPRETTELSE AF VIRKSOMHED :

For at oprette din virksomhed går du ind under opret virksomhed . Efterfølgende sendes du videre til siden for aktivering af konto med den tildelte kode.

I skal kun oprette virksomheden 1 gang ! Ved efterfølgende besøg logger du blot ind og vælger lav et opslag eller søg praktikant, blandt CV´erne.

Kandidater kan kontaktes direkte ved at udfylde en kort formular til den relevante kandidat om kontaktform og tidspunkt.

Hvis I ikke har en kode, send os en mail på jl@rekrutteringshuset.dk , så sørger vi for at hjælpe jer videre.

OPSLÅ PRAKTIKPLADS :

Når I har registreret virksomheden kan I oprette praktikpladser under opslå en virksomhedspraktik .  Opslag kan oprettes, lige så ofte som det er aftalt med jeres samarbejdspartner, der har tildelt Jer aktiveringskode, begrænset / ubegrænset.

Følg anvisningen under oprettelsen og husk at udfylde så mange felter som muligt, for at sikre det bedst mulige match med en ledig borger.

Praktikpladser kan også opslåes på Engelsk. Herved kan udlændinge, opsøge jeres virksomhed for praktikplads. Det er også en mulighed at opslå praktikplads målrettet efter eksempelvis flygtninge, med dansk sprogskoleforløb, som mange kommuner støtter økonomisk.

Del gerne praktikpladsen på jeres Linked in og Facebook profil.

Vi sørger for at dele praktikpladsen i specifikt oprettede grupper for virksomhedspraktik, hos Facebook og Linkedin.

Under min virksomhed kan i rette i Jeres opslag, samt deaktivere og genaktivere praktikopslaget.

NÅR KANDIDATEN ER FUNDET :

Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering har udviklet et IT værktøj til udfyldning af formularer, der kan bruges i forbindelse med godkendelse af virksomhedspraktikken hos jobceneteret.

Benyt dette link til VITAS  for at komme direkte til online udfyldelse af formularen.

Husk at deaktivere praktikopslaget når I har fundet den relevante kandidat til praktikpladsen. Opslaget kan genaktiveres under “min virksomhed” når I logger Jer ind.

 

Find information
Kom godt i gang..
Nyhedsbrev

Hold dig informeret om det seneste nye fra rekrutteringshuset.dk.

Kontakt os

Rekrutteringshuset
Gråbrødre Plads 3. 2. sal
5000 Odense C

Tlf +(45) 71 74 76 60

Mail: jl@rekrutteringshuset.dk